NAK Piaci és Árinformációk, 39. hét
- Részletek
- Közzétéve: 2017. január 19. csütörtök, 10:36
Tisztelt Tagunk!
Kamaránk piaci információs szolgáltatásának keretében ezúton küldjük a PIACI ÉS ÁRINFORMÁCIÓK legfrissebb számát, amit a alábbi ikonokra kattintva olvashat.
Amennyiben egyszerű kattintással nem indulna el a link, próbálja meg a Ctrl-gomb egyidejű lenyomásával. Az aktuális példányok a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara honlapjáról is letölthetők. A kiadványok tartalomjegyzékéből az egyes fejezetek azok címére kattintva is elérhetők.
Őszintén remélem, hogy kiadványunkkal Önnek is hasznos segítséget tudunk nyújtani mindennapi munkájához, vállalkozása sikerre viteléhez. Visszajelzéseit, javaslatait szívesen vesszük a piac@nak.hu e-mail címen.
Tisztelettel, Győrffy Balázselnök NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA |
Meghívó az Élelmiszeripari Körkép 2016 című rendezvényre
- Részletek
- Közzétéve: 2017. január 19. csütörtök, 10:35
„ÉLELMISZERIPARI KÖRKÉP 2016” Meghívó
Ezúton tisztelettel meghívjuk a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által szervezett „Élelmiszeripari körkép 2016” - Élelmiszer-feldolgozás és kereskedelem című rendezvényére. |
|
|
|
Helyszín: |
Öbölház rendezvényközpont, |
|
|
0930 |
Regisztráció |
1000 |
Köszöntő – Dr. Losó József, NAK országos osztályvezető |
1010 |
Piaci kitekintés – (AKI, Élelmiszeripari Igazgatóság, NAK) |
1030 |
Tápértékjelölés rendelet hatályba kerülésére való felkészülés |
1050 |
Élelmiszeripari támogatások: VP, GINOP (Varga László, NAK) |
1110 |
A NAK Élelmiszeripari Igazgatóságának munkája (Keleti Marcell, NAK) |
1120 |
Kérdések – válaszok |
1130 |
Kávészünet |
1150 |
Innováció: VeSage – zöldség alapú felvágott |
1210 |
A termékpálya marketing lehetőségei (Lipcsei György, AMC) |
1230 |
Munkaerő piaci helyzet az élelmiszeriparban (dr. Simon Attila István, NGM) |
1250 |
Az élelmiszertartósításban ismeretes technológiai, termékfejlesztési újdonságok, nemzetközi trendek (Stégerné Máté Mónika, SZIE) |
1310 |
Csomagolástechnológiai újdonságok |
1330 |
A Food and Drink Europe aktualitásai (Szöllősi Réka, ÉFOSZ) |
1355 |
Európai Uniós kezdeményezés az élelmiszerek cukortartalmának csökkentésére, „Együtt a fogyasztókért” (Szöllősi Réka, ÉFOSZ) |
1405 |
Kérdések – válaszok |
1415 |
Zárás – Dr. Losó József, NAK országos osztályvezető |
1420 |
Osztályülés – Az Élelmiszer-feldolgozási és Kereskedelmi Országos Osztály ülése |
1420 |
Ebéd |
Az „ÉLELMISZERIPARI KÖRKÉP 2016” rendezvénysorozat következő állomásai:
Megtisztelő jelenlétére számítunk!
|
További cikkeink...
- Kamarai Hírek 2016. 29. szám
- NAK Piaci és Árinformációk, 38. hét
- Kamarai Hírek 2016. 28. szám
- NAK Piaci és Árinformációk, 37. hét
- MEGHÍVÓ IV. Hajdúhadházi Káposztatermesztési és Savanyítási Konferenciára
- Zsombolyai Őszi Ünnepség
- új AKG tervezete
- NAK Élelmiszeripari Hírlevele
- Kamarai Hírek 2016. 27. szám
- NAK Piaci és Árinformációk, 36. hét