Fókuszban az őstermelők - Agrár Akadémia Webkonferencia

 

Kedves Sz�ll Istv�n! 

Az Agrár Akadémia Webkonferenciánk következő állomása 2016. június 23-án kerül megrendezésre, melyben az őstermelői tevékenységgel kapcsolatos tudnivalókat járjuk körbe. Szó lesz az adószabályokról, jogviszonyokról, pályázatokról és az őstermelőket érintő kötelezettségekről, gyakorlati kérdésekről.

Gyakorló őstermelő? Vagy bele szeretne vágni a jövőben? Itt a helye Önnek is, ha mindent tudni szeretne az őstermelői adózással, jogokkal, az igazolvánnyal kapcsolatban, vagy tudni szeretné, hogyan kezdjen bele ebbe a tevékenységbe. Esetleg szüksége van különböző tippekre, ötletekre a mindennapokhoz? Naprakész is akar lenni a pályázatok világában is, ha már termeléssel foglalkozik? Érdekli, hogy milyen állami és EU-s juttatások és támogatások érhetők el az Ön számára? Tegye fel kérdéseit szakértőinknek az online konferencián, és legyen tisztában a részletekkel.

Nem kell mást tennie, mint jelentkezni Agrár Akadémia Webkonferenciánkra és otthonról, vagy az irodából kényelmesen egy számítógép és az internet segítségével megtudni minden értékes információt a témakörben.

Időpont: 2016. június 23., csütörtök, 9.30-12.00 óráig

Helyszín: az irodában vagy az otthonában ülve

További információ és jelentkezés itt.>>

Várjuk Önt is szeretettel:

Üdvözlettel – az esemény szervezője és házigazdája:

Magro.hu, a mezőgazdaság piactere

 

Meghívó - Mindent a terméseredmény növeléséről!

 

Kedves Sz�ll Istv�n! 

Az Agrár Akadémia webkonferencia március 10-én újabb alkalommal jelentkezik. Az érdeklődők ezúttal a helyes és költséghatékony tápanyag-utánpótlásról, a talajmintavételről, a trágyázás módjairól, a leggyakrabban elkövetett talajos hibákról tudhatnak meg mindent otthonukból vagy irodájukból, mindössze internet és számítógép segítségével 2 órában! Minden tudatos gazdálkodó és szakember érdeklődésére számítunk!

További részletek és regisztráció a www.magro.hu/webkonferencia oldalon!

Találkozzunk a videó-szobában március 10-én, vagy nézze meg az előadásokat felvételről!

Üdvözlettel az esemény szervezője és házigazdája:

Magro.hu – a mezőgazdaság piactere