MagyarBrands díjas a Magyar Mezőgazdaság Kft. – [MMG Online hírlevél 2016]

HÍRLEVÉL
2016. október 21.
 
Az idén 25 éves Magyar Mezőgazdaság Kft. a „Magyar Mezőgazdaság” márkájával a „Kiváló Üzleti Márka” kategóriában – a hazai agrárszaklap-kiadók közül elsőként – elnyerte a megtisztelő MagyarBrands 2016. díjat.Az idén 25 éves Magyar Mezőgazdaság Kft. Magyarország legnagyobb agrárszaklap-kiadója. Tizenkettő rendszeresen megjelenő kiadványa és 11 melléklete teljesen lefedi a mezőgazdasággal foglalkozók körét, a kistermelőktől kezdve a nagygazdaságokban döntéshozó pozícióban lévő szakemberekig, vezetőkig. A kiadó legfontosabb célja, hogy a vidéket széleskörűen informálja, vagyis lapjaival eljuttassa a szükséges híreket, szakmai anyagokat az olvasókhoz. Fontos, hogy a lapjaiban közölt írások aktuálisak, informatívak, áttekinthetőek és közérthetőek legyenek.
Tovább olvasom
 

A szakmai bizottság döntése alapján a Magyar Mezőgazdaság KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai top márkák egyike.

 

Kiváló magyar márkák versenye


A szakértői bizottság összetett szempontrendszer alapján díjazta a cég „Magyar Mezőgazdaság” márkájának hírnevét, tradícióját, hazai és külpiaci aktivitását, értékteremtő képességét, misszióját és társadalmi felelősségvállalását, a cég stabil piaci helyzetét, a márka megbízhatóságát, valamint folyamatos innovációit a hazai agrármédiában.A kiváló fogyasztói márkák kiválasztását a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás (ismertség, kedveltség) eredményei is befolyásolták. 
 

A MagyarBrands díj elnyerése kiemelkedő érdem


A MagyarBrands program célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a hazai termékekre. A magyar fogyasztók számára egyre fontosabb, hogy az általuk vásárolt árukkal hozzájáruljanak a hazai vállalatok, és ezzel Magyarország gazdaságának fejlődéséhez.Az elmúlt évek bebizonyították, hogy a díj nemcsak elismerés, hanem aktív segítséget jelent a fogyasztóknak, az ügyfeleknek, valamint a partnerek munkájában is.dr. Serényi János
a MagyarBrands program elnöke
 
MMG Online
MMG Online a Facebookon
 
Copyright © Magyar Mezőgazdaság Kft. 2016 Magyar Mezőgazdaság Kft., Minden jog fenntartva.
A hírlevelet a Magyar Mezőgazdaság Kft. küldte Önnek.Levelezési címünk:
Magyar Mezőgazdaság Kft.
Mirtusz u. 2.
Budapest, Bu 1141
Hungary