Programajánló -- Zöldség-Gyümölcstermelők termesztéstechnológiai továbbképzése

A TÉSZ-ÉSZ Nonprofit Kft. 2013. december 9-10. között zöldség-és gyümölcstermelők részére a kiemelt termőtájakhoz igazodva két különböző helyszínen (gyümölcstermelőknek Hajdúszoboszlón, zöldségtermelőknek Kiskunmajsán) termesztéstechnológia továbbképzést szervez, amelyre tisztelettel meghívjuk Önt és szaktanácsadó kollégáit.

  • A továbbképzés kiemelt zöldség- és gyümölcstermesztési témakörei között a tápanyag-utánpótlás, az öntözés elméleti és gyakorlati kérdései, a zöldségek talajnélküli termesztési technológiája, az állókultúrák termesztésével kapcsolatos növényvédelmi kérdések, valamint a korszerű postharvest technológiák adaptálásának lehetőségei szerepelnek.

  • A rendezvények előadásaiban a témák felkészült szakértői, témaspecialistái valamint vezető kertészeti szaktanácsadók működnek közre.

  • A konferenciák egész napos programot nyújtanak az érdeklődőknek, nem csak az előadásokon, de helyszíni gyakorlati bemutatókon (referenciakert látogatás) is lehetőség nyílik szakmai információk átadására, szakemberekkel történő konzultációkra.

Az "zöldséges" valamint a "gyümölcsös" továbbképzési meghívói:

Meghívó zöldségtermelők részére pdf icon

Meghívó gyümölcstermelők részére pdf icon

 

Jelentkezési határidő: 2013. december 3.

A részvétel lehetőségéről kérjük tájékoztassák a TÉSZ termelő tagjait.