Zöldség és gyümölcstározók, hő és vízszigetelése

Purtech Kft. üzleti ajánlata – Zöldség és gyümölcstározók, hő és vízszigetelése

Cégünk alapvetően mezőgazdasági épületek, zöldség és gyümölcstározók, burgonyatárolók utólagos szigetelésével foglalkozik. Az ilyen jellegű épületeknél jelentős probléma a kül- és beltéri hőmérséklet különbség okozta párakicsapódás, és hő védelem. Az optimális hőmérséklettől való eltérés jelentős minőségi romlást jelent a tárolt gyümölcsben, zöldségben, burgonyában.

Tájékoztató anyag letöltése:pdf icon

 

Szórt kétkomponensű Poliuretán szigetelés:
A PUR szigetelés a napjainkban elérhető egyik legjobb hatásfokkal rendelkező hő és vízszigetelő anyag, melynél a maximális energiahatékonyság eléréséhez csak minimális vastagság szükséges az épület burkolatában. Mindenféle épületben használható, es alkalmazása éppen olyan egyszerű a meglevő épületekben, mint beépítése az újakba. A legnagyobb előnye az, hogy a szigetelőréteg rés-, ill. hézagmentesen hordható fel így a hőhidak megszüntethetők. A gyors megszilárdulás után a PUR-réteg felveszi a szigetelt objektum alakját. Fontos tulajdonsága a vízszigetelés is és a páradiffúzióval szembeni viselkedés. A szilárdulás közben/után keletkező cellákon a víz molekulái nem tudnak áthatolni, ezáltal tökéletes víztaszító anyag válik belőle. Mivel a cellákat határoló falak mikroporózus szerkezetűek ezért a PUR-rendszerrel szigetelt épület belsejében keletkezett pára akadály nélkül távozhat a cellákon keresztül, ezért a párakicsapódás, csöpögés megszüntethető.
Szórt Poliurea szigetelés:
Gyümölcstározók, zöldségtározóknál alkalmazható a Poliurea szigetelés, mely egy vékony (2mm) vastag réteggel tökéletes vízzáró réteget biztosít, ugyanakkor védi a felületet a korróziótól.

 

Kapcsolat: Nyilas Csaba / Purtech Kft. H-7700 Mohács Arany J. u. 12/A
Tel: 0620-203-5151 Fax: 69-301-589, csaba.nyilas@purtech.hu, www.purtech.hu