FRUIT LOGISTICA 2012 BERLIN

BERLIN 2012. FEBRUÁR 8-10., Ismét szerdától péntekig!

Három nap alatt az egész nemzetközi gyümölcsüzletág áttekinthető! Csak egyetlen rövid utazás, és 130 ország 56.000 döntéshozó látogatója, valamint 84 ország 2.400 kiállítója között biztosan megtalálja az Ön üzletének fejlődéséhez elengedhetetlenül fontos régi és új tárgyalópartnereit! Válogathat az új trendek, termékek-, valamint marketing újdonságok között! Ismerkedjen meg számos újítással, és a konkurens kínálattal. Az egész értékteremtő lánc a termeléstől a csomagoláson, szállításon át az értékesítésig, a marketingtől a P.O.S-ig! A jelszó még mindig: három nap, két éjszaka, ezer üzleti kapcsolat!

Üzleti ajánlat letöltése:pdf icon
Elővételi kedvezményes jegyrendeléshez kapcsolódó formanyomtatvány letöltése:pdf icon

A frissgyümölcs kereskedelem elismerten vezető világvásárán kötelező részt venni, különösen ilyen nehéz világgazdasági helyzetben, amikor a globalizáció és a válság alapvető piaci változásokat kényszerít ki. Az ingyenes csarnokfórum a legaktuálisabb témákat járja körül. Néhány példa: a helyi ellátás logisztikája; krízisek menedzselése; helyi termékek, nemzetközi szemszögből, citrusok és banán globális termelése és a fogyasztásuk fokozása. A FRESHCONEX, az új feltörekvő és sikeres friss zöldség és gyümölcs kényelmi termékek, és előállításukhoz szükséges gépek kiállításán és a BUSINESS FORUM rendezvényein felvértezheti magát a jövő üzletéhez szükséges ismeretekkel. Folyamatosan megújuló részletes információk, a csarnokfórum programja, a kiállítók listája a www.fruitlogistica.de honlapon, ahol az év 365 napján tart nyitva a VirtualMarketPlace®, a virtuális információs platform. A látogatók címszó alatt, a látogatói kisokos menüpontban részletes segítséget kap időrendben történő felsorolással annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozza ki vásárlátogatásából. Ennek használatával, az új kiállítókkal és a már meglevő partnereivel is előre egyeztetheti – kényelmesen, itthonról, és akár csarnokonként is - tárgyalásai időpontját. Mindenképpen megéri, számolja csak ki az egy kontaktusra eső költség- és utazási idő hányadot!

A Messe Berlin a Berlin-Tegel repülőtérről és egyes szállodáktól a kiállításra a szakmai látogatók részére ingyenesen igénybe vehető shuttle busz szervizt biztosít. A szállodák listája és a menetrend, valamint a teljes keretprogram a látogatói szolgáltatások menüpont alatt a fenti honlapról szintén letölthető. Kötelező a szakmai látogatói regisztráció! Ne álljon sorba Berlinben, inkább vegye meg belépőjét elővételben és kedvezményesen, már a kötelező regisztrációval együtt a Vásárképviseletnél a csatolt jegyrendelő/regisztrációs és ajánlatkérő lap segítségével! Ne késlekedjen, azonnal jelentkezzen a Messe Berlin és a FruitVeb támogatásával a PROKO TRAVEL BUDAPEST által szervezett repülős szakmai útra! A létszám sajnos korlátozott! Az utazási iroda készséggel áll egyéni utasok rendelkezésére is. Tel:/Fax: 1/354 1300, mobil 06 / 30 637 6549 interneten www.prokotravel.hu.

Döntsön okosan, és mielőbb biztosítsa névre szóló belépőjegyét, repülőjegyét valamint szállását! Küldje vissza a pontosan kitöltött válaszlapot!