FruitVeB Évértékelő Kiadvány (Bulletin) 2011.

A FruitVeB az elmúlt évekhez hasonlóan 2011. év végén is publikálta évértékelő kiadványát, amelyben átfogó adatokat és elemzéseket közöl a magyar agrárgazdaság, ezen belül a zöldség-gyümölcs ágazat aktuális termelési és nemzetgazdasági helyzetéről. A 32 oldalas színes kiadvány a témához kapcsolódó európai uniós adatok mellett több évre visszamenőleg tartalmaz statisztikai adatokat a magyar zöldség-gyümölcs termesztés területi és termelési volumenéről, valamint külkereskedelmi mérlegéről, emellett bemutatja az előző évi zöldség-gyümölcs ágazati árumérleget és a feldolgozóipari nyersanyag-felvásárlási adatokat.

Az évértékelő kiadvány megrendelőlapjának letöltése: pdf icon


A táblázatok és grafikonok mellett a kiadvány a 2011. év legfontosabb nemzetközi és hazai zöldség-gyümölcs ágazati eseményeit szövegesen is ismerteti. Egy átfogó piaci körkép után a tájékoztató anyag a hazai termesztésben meghatározó fajokat külön-külön is elemzi, amely során az adott faj 2011. évi nemzetközi és hazai termelési tapasztalatait – pl. időjárás hatása, termőterületek elhelyezkedése, termelt mennyiség, stb. – és az adott év értékesítési lehetőségeit – pl. piaci árak, export-import adatok, stb. – mutatja be.
A bemutatott zöldség-gyümölcsök között szerepel:

  • Zöldségfélék: paprika, paradicsom, dinnyefélék, káposztafélék, gyökérzöldségek (sárgarépa, petrezselyem, gumós zeller), hagymafélék, nagymagvúak (csemegekukorica, zöldborsó, zöldbab), torma, uborka

  • Gombafélék

  • Gyümölcsfélék: alma, körte, csonthéjasok (kajszibarack, őszibarack, szilva, cseresznye, meggy), bogyósok (szamóca, málna, szeder, ribiszke, bodza), dió

Az olvasó a kiadványból a hazai zöldség-gyümölcs ágazatban évek óta fontos szerepet betöltő marketing programokról (pl. Iskolagyümölcs Program, 3X3 Zöldség-Gyümölcs Fogyasztásösztönző Program) is tájékozódhat..



MEGRENDELHETŐ!

Az évértékelő kiadvány ára: 10. 000 Ft +ÁFA/db Rendelje meg 2012.január 31-ig 20 %kedvezménnyel!
A kedvezményes ajánlat keretében a kiadvány ára 8.000 Ft + ÁFA/db

Az évértékelő kiadvány megrendelőlapját a hírlevél melléklete tartalmazza!
Az évértékelő kiadvány egy 2009. évi mintapéldánya ide kattintva megtekinthető!